

Абрикос "Ананасовий"
Плоди дуже великі, масою 60-90 г, видовжено-овальної форми зі злегка відтягнутим підставою, кремового або палевого кольору, інколи з ніжно-малиновим рум'янцем на сонячній стороні.
М'якоть кремова, соковита і солодка.
Кісточка легко відділяється від м'якоті, з солодким ядром.
Дерево сильноросле, формує широкораскидистую, середньо незагущенную крону, починає плодоносити на 3-4 рік. Плоди дозрівають розтягнуто на протязі близько двох тижнів, вимагають збору в кілька етапів. Рослина середньої зимостійкості, краще інших стійка до хвороб, особливо грибкових.
Плоди володіють всіма комерційними товарними якостями і застосовуються універсально у свіжому або обробленому вигляді.

Абрикос "Червонощокий"
Плоди середньовеликі, масою 35-40 г і максимально до 52 г, округло-плосковато-яйцевидної форми, золотисто-оранжевого кольору з розмитим яскравим рум'янцем.
М'якуш світло-оранжева, щільна, соковита, ароматна.
Кісточка велика, вільно відділяється від м'якоті, солодка всередині. Дерево сильноросле, формує округло-розкидисту незагущенную крону, рано вступає в плодоносний період, на 3-4 рік.
Сорт зимостійкий і стійкий до хвороб і шкідників, самоплодовий, високопродуктивний.
Плоди дуже смачні у свіжому вигляді, в компотах, джемах, сухофруктах, заморозках або в солодких випічках.