Хліб - усьому голова



Протягом багатьох років у нашому товаристві працює власна хлібопекарня. Ініціатором її реконструкції і подальшого функціонування із збільшеним асортиментом виборів, був директор товариства Центило Леонід Васильович. Даний проект являється соціальним і розрахований на забезпечення якісним та доступним хлібом та виробами власних потреб жителів села та району. В пекарні хлібобулочні вироби щоденно випікаються в 3 печах, які обслуговують 2 позмінні бригади пекарів, в кількості 7 співробітників, під керівництвом Олени Скочинської. Перед початком роботи пекарні, із обслуговуючим персоналом були проведені навчання провідним технологом, в галузі харчової промисловості. Як результат, сьогодні асортимент продукції складається із 25 видів хлібобулочних виробів. Серед яких тільки 12 видів хліба: "Формовий","Бородинський", "Тоскана" та інші. Також випікається батони, багети, сайка, рулети, рогалики, смачну піцу, пиріжки із сиром, яблуком, вишнею, капустою, лівером, горохом. Щоденно для споживачів відвантажується 250 - 280 кг цієї вишуканої, смачної продукції, а щомісячно 6600 кг. А в цілому за 10 місяців цього року виготовлено 53 тони 750 кг хлібобулочних виробів найвищої якості. Ця продукція виготовляється руками пекарів Олени Чуга, Людмили Чаюн, Ольги Тесличко, Оксани Мельничук, Світлани Лучицької, Людмили Возіян, Катерини Лахновської.

Автор: С. Гранат

Просмотров: 0

© 2020 ТОВ "АГРОФІРМА "КОЛОС"

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Google+ Clean